Sunday, December 25, 2011

home sweet home

yippie.,.....hye peeps....yaya is here...hahaha...im home now...finally kembalinya aku ke rumah ku melaka..yeah..so excited..can meet my parenst...actually..im already in melaka..haha..baru je pas jumpe kawan2 aku kot...juwai n eton...biar un yang lain ta dapat ikut serta..but it was so excited..rindu giler ma sama kawan2 aku..biar un pada asalnya agak kekok...lama gak aku cuti...seminggu .,,...cukup lah bagi student seperti aku meluangkan masa dan melepaskan rindu kat keluarga dan kawan2 aku..tapy yang tak best nya...cuti aku disertakan dengan sebeban assigment yang diberikan oleh lecturer aku...haha...bersastera akibat geram dengan assigment yang banyak...yang lain aku tak kisah sangat..yang aku paling malas nak uat CSR uh la...nak kene mencari n uat research n so on...huh...tape lah...belum buat belum tahu an...chaiyok yaya..ahaahaha..pe un....HOME SWEET HOME...yeah

No comments:

Post a Comment